Nové sezónní menu je lehké, barevné a svěží
Je svěží, je barevné a je plné zeleniny a produktů z lokální scény – nové menu spatřilo světlo Restaurantu REPUBLIKA. Lokální a bio produkty nám doručuje Farma Rudimov, Kozí farma Vizovice i Ekofarma Javorník. Rybky, které servírujeme, k nám každý týden jezdí čerstvé. Naše Evička s Janičkou každý den pečou dezert, který tak kompletně vzniká u nás v Radunu. A na to jsme taky moc pyšní. Věříme, že se našemu kuchařskému týmu opět podařilo vytvořit něco krásného, hravého a jedinečného. Celé Večerní gurmánské čtyřchodové menu najdete TADY.
Vinné párování
Ke všem těmto sezónním pokladům vybrala naše sommeliérka Sandra hravou kombinaci vína z naší vinotéky. O snoubení vína a nového sezónního menu jsme vám více napsali v předchozím článku. Přečíst si ho můžete TADY.
Sezónní drinky
A abychom tomu všemu dodali korunu, Martin vyšperkoval i speciální drinky, které jsou barevné, svěží a ideální pro odpoledne strávené na slunné terase hotelu.
Věříme, že jarní sezóna bude hostům v Radunu chutnat.