Nové jarní menu v Restaurantu Republika! 

Šéfkuchař David Pavlačka spolu se svým týmem přes zimu zkoušel nové recepty a ty nejlepší nyní najdete v novém, ryze jarním gurmánském menu.

V Restaurantu REPUBLIKA vaříme jídlo s radostí. Tradiční recepty v harmonické kombinaci s moderními trendy a lokálními produkty. Využíváme lokální sezónní ingredience, nové jarní menu obsahuje více jarních obilnin a jarní zeleniny.

Na co se můžete těšit? V nabídce najdete třeba zajímavé předkrmy využívající vynikající mléčné výrobky místních farem. Pro gurmány jsou připravené netradiční polévky jako žitná kedlubnová s kari nebo ovesná s fazolkami a koprem. Nenechte si ujít ani klasický kuřecí vývar, ovšem v mistrovském podání. U hlavních jídel bychom rádi vyzdvihli zadělávané jehněčí z farmy Rudimov, luhačovické noky s kadeřábkovým pestem nebo skvělou srnčí svíčkovou. Sladkou tečkou na konci menu může být například radunská laskonka ve skleničce s mučenkovým krémem nebo mechový koláč s rebarborou a jahodami.

Restaurant REPUBLIKA, místo s jedinečným genius loci, se nachází v Boutique hotelu RADUN**** v luhačovické Bílé čtvrti. Otevřeno je denně od 12:00 do 15:00 hodin, kdy nabízí Denní labužnické menu, a poté od 18:00 do 21:00 hodin s nabídkou Večerního čtyřchodového gurmánského menu. Restaurace bývá v době večeří často zcela obsazena, proto prosíme o rezervaci předem na telefonu recepce: 577 103 692.