Jaroslav Dušek – DOHODY

Již po osmé v řadě přinášíme do našeho regionu benefiční divadelní představení Jaroslava Duška a jeho přátel na motivy stejnojmenných bestsellerů Dona Miguela Ruize, tentokrát doplněná o premiéru filmu Mstitel a speciální besedu s hercem Jaroslavem Duškem. Úspěšná a mnoho let vyprodaná představení, na která se chodí znovu a znovu, jsou v podání mistra improvizace již opravdovou legendou a fenoménem, který na naší divadelní scéně nemá obdoby.

Opět máme možnost zamyslet se hluboce a přitom s humorem nad dohodami, které můžeme uzavřít sami se sebou. Nehřešme slovem. Neberme si nic osobně. Nevytvářejme si žádné domněnky. Dělejme vše tak, jak nejlépe dovedeme.
A buďme svobodní, buďme sami sebou!

film Mstitel a beseda s Jaroslavem Duškem

pondělí 30. 8. 2021 ve 14:00 hodin, Luhačovice, Městský dům kultury Elektra – kinosál

Jaroslav Dušek – Čtyři dohody

pondělí 30. 8. 2021 v 19:30 hodin, Luhačovice, Městský dům kultury Elektra – sál Rondo

Jaroslav Dušek – Pátá dohoda

úterý 31. 8. 2021 v 19:30 hodin, Luhačovice, Městský dům kultury Elektra – sál Rondo

Hudební doprovod: Pjér La Šé´z a Zdeněk Konopásek
Světelný design: Viktor Zborník
Zvuk: Martin Dušek


MSTITEL

tato premiéra nové české komedie bude doplněna o speciální besedu s hercem Jaroslavem Duškem. Zkrachovalý slavný divadelní herec a jeho krutý život počal mu do cesty klásti proradné překážky, když ho ředitel divadla vyhodí z práce a jeho manželka z bytu, vezme osud do svých rukou… Scénář a režie: Lucia Klein Svoboda Hrají: Jaroslav Dušek, Milan Šteindler, Pavla Tomicová, Petr Čtvrtníček, Hana Vagnerová, … Vstupné 200 Kč, vstupenky prodává LUHAINFO.

ČTYŘI DOHODY

nehřešme slovem, neberme si nic osobně, nevytvářejme si žádné domněnky, dělejme vše jak nejlépe dovedeme – tak jednoduché mohou být dohody nás samých se sebou. Moudrosti starých Toltéků shrnuje ve svých knihách toltécký šaman Don Miguel Ruiz a Jaroslav Dušek se svými kolegy jimi vyplňuje dvouhodinové představení s humorem, poznáním a svou pověstnou improvizací. Představení bourající omezující názory, které nás připravují o radost a vedou ke zbytečnému utrpení.

Benefiční vstupné 430 Kč podpoří konkrétní osoby a projekty našeho regionu.

PÁTÁ DOHODA

svoboda být sám sebou – nás zavádí do hlubší roviny našeho sebeuvědomování a navrací nás k našemu vrozenému pravému já. Toto volné pokračování Čtyř dohod připomíná největší dar, kterým se můžeme obdarovat: svobodu být sám sebou. Úsměv na tváři jde ruku v ruce s úžasem v obličeji během celého vystoupení. Neustálé střídání těchto elementů je skutečně časté. Připravte se na kvanta nových informací, nových pohledů na svět a vůbec na život.

Benefiční vstupné 430 Kč podpoří konkrétní osoby a projekty našeho regionu.

Ve spolupráci s Klubem Lávka. Based on the book The Fifth Agreement©2010 by Miguel Angel Ruiz., Jose Luis Ruiz and Janet Mills. Produced with permission of Amber-Allen Publishing, Inc.P.O.Box 6657, San Rafael CA 94903. All rights reserved.

Předprodej vstupenek:

Zde lze vstupenky zakoupit i elektronicky. Z důvodu přesné evidence preferujeme emailovou komunikaci.

Bílá čtvrť 447, 763 26 Luhačovice
telefon: 577 103 692
email: recepce@hotelradun.cz

Masarykova 950, 763 26 Luhačovice, Po-Pá 8:00-18:00, So-Ne 9:00-12:00 a 12:30-17:00
telefon: 577 133 980
email: info@luhacovice.eu

Zde pár fotografií z minulých let: