Podzimní klasika v Restaurantu REPUBLIKA

NOVÉ VEČERNÍ GURMÁNSKÉ ČTYŘCHODOVÉ MENU

„Podzimní menu jsme tentokrát pojali velmi klasicky. Co by byl podzim bez zvěřiny, šípkové omáčky, paštiky nebo třeba bez oblíbených chlupatých knedlíčků? Luhačovice a okolí jsou bohaté na sezónní suroviny, ze kterých každý den připravujeme krásná jídla. A z toho máme radost – víme totiž, že vám nabízíme kvalitu a poctivou práci, která vychází nejen z kuchyně Restaurantu REPUBLIKA, ale také od našich dodavatelů. Za všechny vám přeji, ať vám podzimní klasiky v Radunu chutnají.” (David Pavlačka, šéfkuchař)

Sezónní drinky na zahřátí

Celkem 7 sezónních drinků jsme připravili pro podzimní a zimní dny. Náš Martin rozvoněl bar jablky, karamelem, skořicí a medem a v Radunu tak dotvořil atmosféru zklidnění, uvolnění a pohody.

Kávový koktejl

je sezónní nealkoholický drink s kávou, který jste určitě ještě nikde neochutnali. Vznikl totiž v Radunu za barem. Netradiční kombinace, které k sobě dokonale ladí – v jejich hledání je Martin mistr.

 

Máslové překvapení 

je ten pravý na zahřátí. S kapkou luhačovického likéru, domácího medového sirupu, jablečného moštu a vůní másla pookřejí nejedny zkřehlé prsty.

 

Medové jablko

…jakoby se zhmotnil podzim v jednom jediném šálku – tak krásně totiž voní! Spolu v něm souzní tóny medoviny, jablek a, možná pro někoho překvapivě, našlehané smetany.

Přejeme Vám, ať si sezónu ve vile užijete každým douškem.