Nové podzimní gurmánské menu

Na začátku podzimu v Restaurantu REPUBLIKA tradičně měníme naše menu! 

Šéfkuchař David Pavlačka spolu se svým týmem připravil podzimní verzi gurmánského menu, ve kterém využívá lokální sezónní ingredience – zvěřinu, topinambur, rakytník, ostružiny nebo třeba jalovec. Suroviny se pod rukama radunských mistrů kuchařů proměňují v pokrmy, které uspokojí opravdové gurmány a stanou se pro Vás nezapomenutelným zážitkem.

Na co se můžete těšit? V nabídce předkrmů najdete třeba vegetariánský pohankový karbanátek s topinamburovým pyré. Pro znalce jsou připravené zajímavé polévky jako kapří velouté nebo bažantí consommé. Nenechte si ujít ani klasickou čočkovou polévku, ovšem v mistrovském podání. U hlavních jídel bychom rádi vyzdvihli kančí hřbet v ořechové krustě s růžičkovou kapustou, s kaštany a dýní s olejem z lískových ořechů nebo skvělá telecí líčka či dýňové rizoto. Sladkou tečkou na konci menu může být například makové créme brulée s jablky nebo podzimní čokoládový cheesecake s rakytníkem.

Pro vaše setkání s rodinou a přáteli nebo pro obchodní schůzku se hodí krásné prostředí a lahodné jídlo, spolu s dokonalým servisem a to je přesně to, co vám Restaurant Republika může nabídnout. Tým kuchařů spolu s našimi sommeliéry dbají na dokonalý soulad jídla s vínem.

Restaurant Republika, místo s jedinečným genius loci, se nachází v Boutique hotelu RADUN**** v luhačovické Bílé čtvrti. Otevřeno má denně od 12:00 do 15 hodin, kdy nabízí Denní labužnické menu, a poté od 18:00 do 21:00 hodin s nabídkou Večerního čtyřchodového gurmánského menu.